Tegs N Starsens Quiet Riot

Tegs N Starsen's Quiet Riot

Lidt om hvem Willie er/Who is Willie?

Willie er fra USA hvor han har boet indtil han var omkring 1 år. Jeg så ham og blev forelsket i ham ved første øjekast. Da jeg på det tidspunkt ikke havde råd til ham, fortalte jeg en veninde om ham, og hun valgte at købe ham. Vi aftalte at jeg skulle træne ham og udstille ham. Efter omkring 1 halvt år hos mig kom han til Holland for at blive trænet af handleren Kristy Leest.

Så gik turen til Sverige hvor han kort boede hos Sandra som også trænede ham. Til sidst indgik jeg en aftale med hans ejer om at jeg ville blive medejere af ham og at han så skulle bo hos mig og det gør han pt.

Willie er hanhund med stort H! Han ville gerne bestemme herhjemme men Nice er ældre og stærkere, så når der er lidt kamp om damerne er det altid Nice der vinder og Willie der får tæv. Dette har desværre også resulteret i at han har tabt 2 tænder og derfor ikke vil få så meget ud af at blive udstillet selv om der er attest på at tænderne har været der.

Han er også en meget udsikker hund og bliver nemt forskrækket og bange over små ting. Det er blevet meget bedre med tiden og heldigvis har han knyttet sig meget til mig og elsker at putte og nusse. Så han er samtidig en stor kælepotte.

 

Født/born:

Pels/coat: korthåret/smooth coated

Vægt/weight: 2,8 kg

PL status: Efter en ulykke 1/0 men før ulykken registreret 0/0

Bid/bite: saksebid/scissorbite 5/5 oprindeligt 6/6